VOETBAL BILJART DARTS |
Generic selectors
Alleen exacte matches
Zoek in titel
Zoek in content
ban_top_01.jpg

KNVB Planning Regio Cup

De Knvb is gestart met de invulling van de poules en het ontwikkelen van een speeldagenkalender voor de resterende maanden. Want zodra de coronamaatregelen het toelaten start de Knvb met de daadwerkelijke organisatie v/d Regiocup.

Bestel CupCakes en steun onze club

Ook dit jaar kunt u weer overheerlijke CupCakes bestellen en speelt u mee met de CupCake loterij van Alverna. Lees hieronder de flyer voor meer info.

Ter kennisgeving: Peter Berens overleden

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat Peter Berens (kaderlid, scheidsrechter) op 27 maart 2021 op 59 jarige leeftijd is overleden. Wij wensen zijn levenspartner, familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies. Voor de rouwkaart: Klik hier 
Het bestuur.

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering (ALV)

Geacht Alverna-lid, Bij deze maken wij bekend dat i.v.m. corona-regels de jaarvergadering 2019-2020 een andere vorm krijgt. Het bestuur heeft besloten om met deze mail de vergadering te bekrachtigen. In de bijlage vindt u de agenda voor de sportclub en de afdelingen voetbal, biljart en darts. Om praktische redenen doen we deze samen in dit bericht.

De Regiocup staat ook op losse schroeven

Als er nog een Regiocup komt, dan zeker niet voor eind mei. Nu de coronamaat- regelen ook in het amateurvoetbal tot zeker 20 april worden verlengd, kan er niet gevoetbald worden. Spelers die ouder zijn dan 27 jaar mogen tot die datum niet meetrainen met hun jongere teamgenoten.